Hav kajak ekspedition til Melvillebugten, nordvest Grønland

Kajak ekspedition til Melvillebugten



Grønlandske fangere fra bygden Kullorsuaq i Upernavik distrikt i nordvest Grøndland tager hver sommer til deres sommer-lejr for at fange få hvaler fra traditionelle grøndlandske kajakker med harpun som de altid har gjort siden tidernes morgen..... Det er den eneste lovlige måde at fange disse narhvaler på i dag. Fangeren bruger alt i hvalen, så intet går til spilde af hvalen.


I 2009 har vi netop en hav kajak ekspedition hvor kajakkeren kan følge jagten fra lejren nord for Kullorsuaq i perioden 2. juli til 28 juli.


Efter at have fulgt fangerne en uges tid går ekspeditionen til Kullorsuaq og videre sydpå til Upernavik, hvor vi undervejs besøger flere små og større bygder. Se hele ruten på denne ekspedition på www. kayak-north.com






Du kan stadig nå at komme med på denne ekspedition, hvis du opfylder vores betingelser for deltagelse i denne ekspedition. Desuden har vi flere ekspeditioner du kan tilmelde dig i Upernavik området i 2009. Se mere info om de foreløbige ekspeditioner i Upernavik distriktet i 2009. Se http://www.kayak-north.com/ for mere info.

Med venlige hilsen


Nikolaj Sørensen
Upernavik, Grønland